Sightseeing Gdańsk og Kaszuby

gdansk-1044857_1920Med tanke på å gjøre ditt besøk på vår klinikk fornøyelig, ønsker vi å invitere deg til å bli kjent med den vakre regionen av Pommern og Kasjubia. EuroMiladent har en egen minibuss og tilbyr alle pasientene sine turer til de vakreste og mest interessante steder i Øst-Pommern.

Gdańsk er en over tusen år gammel hanseatisk by og en hovedstad av Øst-Pommern. Byen tiltrekker besøkere med vakker arkitektur og unik stemning. Gdańsk har alltid vekket beundring hos besøkende på grunn av rav som i flere århundre har vært Gdańsk sin rikdom. Disse er bare noen av mange grunner til at Gdańsk er så gjerne besøkt av turister fra hele Europa. Det er umulig å beskrive skjønnheten til denne byen, man må bare komme her og se for seg selv. Du kan lese mer om Gdańsk her:

 

 

http://www.gdansk.pl/en/

http://pomorskie.travel/en/Discover-Regions-Tricity

Kasjubia (polsk: Kaszuby) er en av de mest sjarmerende områder i Polen. Regionen er kjent for vakre landskaper, særegen kultur, rik tradisjon og eget språk. Du kan besøke slottet i Malbork, se huset stående opp-ned i Szymbark eller nyte naturen i nasjonalparken «Wdzydzki Park Krajobrazowy». Mange unike opplevelser venter her på deg. Du kan finne mer her:

http://pomorskie.travel/en/Discover-Regions-Kashubia

http://www.na-kaszuby.pl/interesting_places,en.html

KONTAKT kontakt-elips         euro@miladent.eu