KLINIKK

DSC_0122Tann- og implantatklinikker EuroMiladent er en nettverk av moderne klinikker som oppfyller de høyeste tannpleiestandarder. Våre leger behandler pasienter siden 15 år og tilbyr dem profesjonell omsorg innen forskjellige områder av tannbehandling, særlig innen implantologi, protetikk og kjeveortopedi. Vi bruker utstyr av høyeste kvalitet og tilbyr bare de nyeste behandlingsmetodene. Vi samarbeider med de beste proteselaboratoriene som sørger for høy kvalitet på våre tjenester. Vi tilbyr profesjonell og vennlig kundeservice. Dessuten er alle våre klinikker elegant innredet.

A (36)Tannklinikken EuroMiladent har 10 års erfaring i behandling av pasienter fra utlandet, særlig fra Norge, Danmark og Tyskland. I løpet av denne tiden har vi rukket å hjelpe over 60 000 pasienter, derav over 3000 utenlandske pasienter fra Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Russland. Vi har innsatt ca. 4 tusen implantater og designet ca. 5 tusen protetiske rekonstruksjoner.

Våre klinikker har ISO 90001: 2008 sertifikatet. Vi oppfyller vilkårene nødvendige for at våre pasienter kan søke refusjon fra HELFO.

EuroMiladent er et opplæringssenter når det gjelder behandling med implantater og proteser for førende implantat firma. I 2016 ble EuroMiladent rangert blant raskest voksende selskaper av det polske forretningsmagasinet Forbes. (Forbes Diamanter).

KONTAKT kontakt-elips         euro@miladent.eu