Personel – Euromiladent

KONTAKT:

 

euro@miladent.eu

KONTAKT

Personalet ved EuroMiladent består av 40 personer opplært til å arbeide med pasienter i samsvar med høyeste behandlingsstandarder.
«Vi arbeider med tanke på det som er best for våre pasienter og vil at de oppdager en ny verden for seg med et perfekt og tiltrekkende smil, noe som vi gir en mange års garanti påDominik Łoś, DDS (Direktør ved EuroMiladent )

Speciallæge i dentalkirurgi, klinikkens indehaver

DSC_0122Grundlægger af tand- og implantatklinikken Miladent, som i næsten 15 år har beskæftiget sig med kompleks behandling af patienter, primært indenfor tandkirurgi, proteser og implantologi. Dr. Dominik Łos’ primære interesseområde er at skabe smukke smil med anvendelse at tandimplantater. I løbet af sin karriere har han indsat over 4.000 implantater og projekteret over 5.000 proteserekonstruktioner. I årene 1999 – 2007 arbejdede han som forsker på klinikken for kæbe- og ansigtskirurgi ved Medicinsk Universitet i Gdansk. Han har deltaget i et stort antal videreuddannelsesprogrammer, både i Polen og i udlandet. I de sidste mange år har dr Dominik Łoś regelmæssigt været med til at uddanne andre tandlæger fra Polen og udlandet i protetik, implantologi og tandkirurgi.

euro@miladent.eu

Doctor of Dental Surgery (DDS), Direktor ved EuroMiladent

DSC_0122Grunnlegger av tann- og implantatklinikken Miladent som i nesten 15 år har vært opptatt av omfattende behandling av pasienter innen oral kirurgi, protetikk og implantologi. Hovedinteressen til dr. Dominik Łoś er å gjøre pasientenes smil vakrere med hjelp av tannimplantater. I løpet av sin karriere har han innsatt ca. 4 tusen implantater og designet ca. 5 tusen protetiske rekonstruksjoner. Mellom 1999 og 2007 jobbet han som forsker ved Klinikken for Kjevekirurgi ved Medical University of Gdańsk. Han deltok i mange opplæringsprogrammer både i Polen og i utlandet. Dr. Dominik Łoś har i mange år organisert opplæring for andre tannleger innen protetikk, implantologi og oral kirurgi.

dominik.los@miladent.pl

+48 601 072 134