Jack Arild Andersen

Takk for interessen , føler at det er veldig bra at dere følger opp kundene deres med nettopp slike spørsmål, så jeg skal gjerne svare på hvordan jeg har opplevd Miladent og behandlingen:
1) Jeg ble veldig glad for å bli hente på flyplassen og sjåføren var både vennlig og hjelpsom.
2) Vi hadde en koselig tur frem til Miladent hvor jeg ble meget godt mottatt og fikk hjelp til å plassere bagasjen min inne på et mer sikret område enn akkurat ute i resepsjonen, satte pris på det, da jeg jo ikke hadde sjekket inn på hotellet enda.
3) Før jeg dro hadde jeg forsikret meg på nettet at de ville holde rommet mitt til etter at jeg var ferdig med behandlingen og det var ikke noe problem.
4) Da jeg satte meg i stolen var jeg selvfølgelig spent-og «sjefen» satt i gang med undersøkelsen og så ble vi etter et par runder med diskusjon hvor mye gjort, for hvor mye penger det skulle koste. Veldig greit og fruktbar samtale. Vi ble enige og bedøvelses sprøytene ble satt, de ventet til jeg ikke kjent noe – veldig behagelig og de gikk i gang for fullt med å gjøre plass for festet av tannbroen jeg hadde bestilt, avstøpninger av tannstillingen ble tatt flere ganger og jeg var ferdig for kvelden og fikk neste dag fri – da tannteknikeren måtte gjøre broen ferdig. Jeg hadde også hele neste fredags formiddagen fri og kom i stolen kl. 1600- så jeg benyttet tiden til å shoppe i Gdansk sentrum ca 12-15 min med bussen.
Da jeg kom i stolen gikk det unna med «lynets» hastighet og tannbroen var på plass på et øyeblikk -med presis plassering. Så var det bare å betale og åpne munnen for første gang på 6-7 år og kunne smile til noen -jeg var meget glad for resultatet. Jeg var også veldig glad for fargen på tannbroen den gled rett inn fargen med mine ekte tenner.
Imidlertid da jeg kom hjem var alt bra inntil et par dager hvor jeg antagelig har fått en liten infeksjon , men den tok kona seg av med en penicillinkur på en ukes tid så var alt bra.
Ut over det var jeg av helt naturlige årsaker litt sår i tannkjøttet, skulle bare mangle med det inngrepet jeg hadde gjennom gått,med litt forsiktig tygging den ene uken, så nå er jeg helt fin ,tygger og koser meg på begge sider og pusser tenner som bare det og er 100% fornøyd. Jeg er veldig glad for at jeg valgte dere.

Tusen hjertelig takk og jeg kommer tilbake litt ut på nyåret for å ta noe på undersiden.
Jeg anbefaler dere på det varmeste, meget god behandling og ikke minst resultat
mvh Jack Arild Andersen